Εσείς είστε περισσότερο φίλος των σκυλιών ή προτιμάτε τις γάτες; Εμείς καθίσαμε και βρήκαμε 10 λόγους για τους οποίους (κατά την προσωπική μας γνώμη) τα σκυλιά είναι καλύτερα κατοικίδια από τις γάτες.

Αλλά αυτή βέβαια είναι η προσωπική μας γνώμη..
1. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε ένα σκύλο καλύτερα από μια γάτα. Έχετε δει ποτέ μια γάτα να καθίσει κάτω μετά από εντολή σας; Να κάνει τούμπες; Ούτε και εμείς..

2. Τα σκυλιά είναι εξυπνότερα. Έχετε δει ποτέ σκύλο να να πέφτει σε ενυδρείο; Να ανέβει σε δέντρο και να μην μπορεί να κατέβει;

3. Ένα σκυλί μπορεί να προστατέψει εσάς και το σπίτι σας πολύ καλύτερα από μια γάτα..

4. Αποκτώντας σκύλο αποκτάτε ταυτόχρονα και μια πιο ενεργητική ζωή. Έχετε δει ποτέ κάποιον να βγάζει βόλτα με τα λουράκια τις γάτες του;

5. Οι γάτες είναι γνωστές για τα άλματα τους σε οτιδήποτε τις ενδιαφέρει.. το στρωμένο κρεβάτι, την οθόνη του υπολογιστή σας, το πιάτο με το κοτόπουλο στον πάγκο της κουζίνας, το καινούργιο σας ενυδρείο. Οι σκύλοι όχι.

6. Με τα σκυλιά διασκεδάζετε περισσότερο παίζοντας, και δεν θα σταματήσετε το παιχνίδι μέχρι να βαρεθείτε. Οι γάτες θα σταματήσουν να παίζουν μαζί σας αφού βαρεθούνε εκείνες (μετά από 10 λεπτά)

7. Ένα σκυλί καταλαβαίνει πότε είστε λυπημένοι. Και θα προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Οι γάτες δεν νοιάζονται για το πώς αισθάνεστε, εφ “όσον θυμάστε πάντα που είναι το ανοιχτήρι της κονσέρβας ή η ξηρά τροφή.
8. Ένα σκυλί θα σας ξυπνήσει αν πάρει φωτιά το σπίτι σας τη νύχτα. Μια γάτα θα φύγει πρώτη και θα σας εγκαταλείψει στο φλεγόμενο σπίτι.
9. Τα σκυλιά πιστεύουν για σας ότι είστε ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο, ακόμα και αν δεν είστε.
Όταν γυρίσετε στο σπίτι από την δουλειά σας, ο σκύλος σας  θα σας περιμένει στην πόρτα για να γλείψει το πρόσωπό σας και να πηδήξει πάνω σας χαρούμενος που ήρθατε σπίτι επιτέλους.
Οι γάτες δεν παρατηρούν καν πότε μπαίνετε στο σπίτι, αρκεί να έχουν πάντα φαγητό στο πιάτο τους.
10. Τα σκυλιά ακούνε. Όταν τους μιλάτε, σας κοιτούν συνεχώς προσπαθώντας να καταλάβουν τι θέλετε από εκείνα. Οι γάτες δεν ενδιαφέρονται, απλά νιαουρίζουν και σας γυρνούν την πλάτη..